Morske pustolovščine s Piko Nogavičko in prijatelji

 

2Dragi otroci, lepo vabljeni, da se nam pridružite, ob nedeljah v juliju na Ukmarjevem trgu v Kopru. Pripravila jih bosta PIKA NOGAVIČKA, najbolj navihana deklica na svetu, ki skrbi, da je vedno dovolj norčij, da se zabavamo in da odkrivamo zaklade sveta in GUSAR VAL, ki že nestrpno pričakuje novo četo otrok.

 

 

 

 

 

 Galerijo slik si lahko ogledate tu ...

 

 

 

PROGRAM:

 

 

pika-in-gusar-potujeta-1PETEK, 30. JUNIJ - Ukmarjev trg v Kopru ob 11.00:

POTOVANJE NA OTOK ZAKLADOV

(interaktivna otroška predstava)

Pomorska pustolovščina gusarja Vala in Pike Nogavičke, ki otroke dvigne na noge. Pogumni gusarski kapitan Val je našel raztrgan starodavni zemljevid, ki vodi do otoka zakladov. Medtem, ko išče manjkajoči del zemljevida, mu načrte prekriža najmočnejša, najbolj zabavna in najpogumnejša punca na svetu »Pika Nogavička«.

 

 

 

super mama_kuha_1NEDELJA 9. JULIJ - Ukmarjev trg v Kopru ob 11.00:

SUPER MAMA KUHA

(interaktivna otroška predstava)

 

Interaktivna otroška predstava v kateri Super mama, uči svojo hčerko Liziko, kaj je zdrava prehrana, kaj je potrebno jesti, da postaneš zdrav, velik in močan.

 

 

 

 

Indijanska skrivnostNEDELJA 23. JULIJ - Ukmarjev trg v Kopru ob 11.00:

INDIJANSKA SKRIVNOST

(interaktivna otroška predstava)

Indijanska princesa Tisa otroke odpelje v skrivnostni svet Indijancev. Predstavi jim indijanske predmete, jih nauči indijanskega plesa in jim zaupa skrivnost. Te dni se tod mimo potika pravi indijanski poglavar »Črni Sokol«. Otroci ga skušajo priklicati s posebnim indijanskim pozdravom. Neverjetno - Pravi indijanski poglavar res pride. A preden se začne zabava z bobni, plesom in lovljenjem bizona, je potrebno poiskati skrinjo vseh jezikov.

 

 

 

cebelica tinkaNEDELJA 6. AVGUST - Ukmarjev trg v Kopru ob 11.00:

ČEBELICI TINKA IN TONKA

(interaktivna otroška predstava)

Kraljica matica je vsem čebelam naložila ogromno dela. Tinka pridno nabira med, čebelici Tonki pa po glavi rojijo same neumnosti in vragolije. Namesto, da bi nabirala med, se zabava in norčuje, ko pa je treba med odnesti v panj, si »sposodi« lonček od pridne čebele Tinke. Še sreča, da so tu otroci, ki Tinki povedo, kdo ji krade med. Pridna čebelica Tinka, nagajive čebelice Tonke ne zatoži kraljici matici, ampak jo nauči, da je lahko nabiranje medu tudi zabavno.

 

 

 

 

Dogodek sofinancira Mestna občina Koper in Luka Koper,

mok logo

 

 

 

 

 

 

miniprirocnik luka60let cgp-1

 ZSP logotip-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Več o predstavah po Sloveniji ...

 

Aktualni programi

Agencija prijatelji

salca

Oblikovanje in kreativa: Vesna Turk | Izdelava spletnih strani: Intinet | Copyright © Zavod Enostavno Prijatelji, 2013