Gledališke predstave po Sloveniji

 

MAREC 2019

 

 

 

MUCA MACA IN MAČEK MURI 

 

muca maca_in_maček_muri

9. MAREC ob 104.00, RADOMLJE

Muca Maca je zelo elegantna muca - gracioza med mucami. Ko se nekega dne vrne s potovanja, jo v njeni klobučarni čaka neprijetno presenečenje. Klobučarna je čisto prašna in klobuki so razmetani povsod naokoli. Le kdo je nepridiprav, ki je z mačjimi tacami stikal po mačji klobučarni? Na pomoč ji priskočijo otroci.

 

 

 

 

 

NORČEK BENI

 

beni

22. MAREC ob 18.00, NAKLO

Zabaval vas bo dvorni norček Beni. Za vas ima pripravljene norčije in vragolije, s katerimi je zabavl že kralja Friderika XII., angleško kraljico in celo Habsburško monarhijo. Norček Beni, ki je vedno poln samega sebe, pa se je tokrat malo precenil in tako nastop postane velika smešna polomija. Ko Beni ugotovi, da danes ni njegov dan, za pomoč prosti otroke, ki z njim nastopijo na kraljevem dvoru. Nato pa se z gradu zaslišijo čudni zvoki. Beni ve, da je to priložnost, da ušpiči največjo neumnost vseh časov. 

 

 

 

 

 

PRINCESA ZALA POSTANE ŽABA

 

rok-in-zala

31. MAREC ob 14.00, GRAD NEGOVA

Princeso Zalo čaka najlepši dan v življenju, poročni dan. Vsi so veseli, le princesa Zala je žalostna, saj se mora poročiti s princem, ki ga ne ljubi. Princesa si iz obupa zaželi, da bi raje postala grda žaba, kot pa da bi se poročila z grdim princem. S tem prebudi starodaven urok in reši jo lahko le prava ljubezen.

 

 

 

Aktualni programi

Agencija prijatelji

salca

Oblikovanje in kreativa: Vesna Turk | Izdelava spletnih strani: Intinet | Copyright © Zavod Enostavno Prijatelji, 2013